Disclaimer

Copyright

Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van jewilhandgemaaktesieraden.nl is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.

Aansprakelijkheid

Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten. Wij hebben de inhoud van deze site met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kunnen geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op deze site. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan.

Producten

De getoonde foto's zijn voorbeelden; de kleuren kunnen in werkelijkheid in verband met technische oorzaken minimale afwijkingen vertonen.

Speciale persoonlijke uitvoeringen: Van iedere ketting bestaat slechts één exemplaar. Indien het op de foto getoonde model reeds is verkocht, is een soortgelijke ketting bij benadering mogelijk, doch dient er rekening gehouden te worden met het unieke en handvervaardigde karakter van elke ketting. Indien u specifieke wensen heeft met betrekking tot een ontwerp is overleg mogelijk.