Workshop handgemaakte sieraden

Bij JeWil kun je terecht voor een eendaagse of halfdaagse workshop edelsmeden in Erp. Tijdens deze workshop in Erp smeed je onder begeleiding en naar eigen ideeën en inzichten een sieraad, dat je uiteraard mee naar huis mag nemen.

Voor wie zijn de workshops handgemaakte sieraden bedoeld?

Een workshop moet leerzaam en vooral ook gezellig zijn. Een workshop van JeWil is dus vooral bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een origineel uitstapje of vrijgezellenfeest. Even er tussenuit. Lekker een dag of halve dag creatief fröbelen en bijkletsen met vriendinnen, collega's of zussen.

Hoe lang duurt een workshop handgemaakte sieraden?

Je kunt kiezen tussen een eendaagse of een halfdaagse workshop. Koffie met eigengemaakte appeltaart en een wijntje, zit in de prijs inbegrepen. Bij een eendaagse workshop krijg je bovendien een lunch, High Tea of een High Wine aangeboden in ons sfeervolle tuinhuis.

Wil je meer informatie?

Een overzicht van de prijzen vind je hieronder. Wil je meer informatie over de workshops handgemaakte sieraden, bel of mail dan even met Wilma.

 

 

JeWil Workshop

JeWil Workshop

 

 

Prijzen handgemaakte sieraden workshops

Workshops in Erp worden gehouden voor minimaal 4 en maximaal 12 personen. Ben je met minder personen, neem dan even contact op. Misschien dat we wat kunnen combineren.

Je hebt de keuze uit een halfdaagse of eendaagse workshop. Een halfdaagse workshop (ochtend, middag of avond) duurt vier uur. De kosten ervan zijn als volgt:

  • Bij 4 personen € 35,00 per persoon
  • Bij 5 personen € 32,50 per persoon
  • Bij 6-12 personen € 30,00 per persoon

JeWil geeft ook eendaagse workshops, die de voor- en namiddag bestrijken. Dan maak je een mooi sieraad en je wordt de hele dag verwend. De kosten van een eendaagse workshop zijn als volgt:

  • Bij 4 personen € 65,00 per persoon
  • Bij 5 personen € 60,00 per persoon
  • Bij 6-12 personen € 55,00 per persoon

Voor beide workshops geldt dat het materiaal (alpaca of messing) in de prijs is inbegrepen. Voor gebruik van rubber, zilver of kralen geldt een geringe meerprijs.

Ik organiseer ook kinderfeestjes in Erp vanaf 10 jaar. De kosten zijn 12,50 per kind, inclusief materiaal, glaasje drinken en iets lekkers. Het kinderfeest duurt 2 uur en er kunnen max 14 kinderen meedoen.

 

 

JeWil Workshop

JeWil Workshop